Părerea ta despre Romania !

Ce crezi despre Romania ? Intra aici si comenteaza si tu si vezi ce au comentat si altii ! Eu cred ca Romania e frumoasa, e extraordinara, e minunata, e mirifica ! Oamenii sunt curati, frumosi, corecti si se ajuta reciproc! De ce te miri ?
Am vorbit doar de o parte a Romaniei. Romania e si urata, e si plina de gunoaie, e si neinteresanta, e si banala ! Oamenii sunt si murdari, si urati, si hoti si invidiosi ! Din pacate... De ce te miri ?Ce idee ai tu ca sa schimbam Romania ? Suntem convinsi ca ai multe idei. Pacat e ca nu le spui si altora! Iti dam o sansa: scrie la comentarii parerea ta despre Romania, ce iti place, ce nu iti place, cum crezi ca putem sa vindecam Romania si sa o facem fericita! Ce mai astepti ? Scrie, asa demonstrezi ca esti un bun român si ca te intereseaza!5 comentarii

 1. Anonim a spus:

  Pai in primul rand trebuie scosi hotii si coruptii afara din tara si trimisi in Siberia !

 2. Ana a spus:

  Ar trebui sa fie oamenii cum erau pe timpul lui Ceausescu, si aici ma refer ca se ajuta om pe om, nu isi dadeau in cap ca acum pentru nimicuri si bani !

 3. Anonim a spus:

  In primul rand va felicit pentru efortul de a infatisa o parte a Romaniei pe care parca mai ales romanii se incapataneaza sa nu o vada. Evident ne lipsesc multe lucruri, nu curge lapte si miere si nu e ca la farmacie peste tot. O solutie la indemana fiecaruia ar fi sa o respectam, sa nu o mai denigram la toate colturile, pe toate site-urile sau canalele de televiziune, sa ne facem putina ordine in propria ograda inainte de a critica gunoiul de dincolo de gard. Romania se poate dezvolta si prin educatie si printr-o buna informare.

 4. Dungha a spus:

  Facem schimb de link-uri?
  http://2centsaboutromania.blogspot.com/

 5. Anonim a spus:

  Imaginea cu norul in forma hartii este grozava, dar si mai tare este suportera echipei nationale. Pacat ca nu ai postat o poza de rezolutie mai mare, ca s-o descarc. Dar poate o pui totusi... Faina gagica.

Trimiteți un comentariu
Copyright 2011 Filme OnLie - 2011