Poze din Mamaia, Constanta - Volumul. 4 - Telegondola din Mamaia

Inaugurată la 16 iulie 2004, după o investiție de aproximativ 3,5 milioane €, telegondola este un teleferic modern care face legătura între Cazino și Hotelul Perla, pe un traseu de 2,1 km. Deplasarea se face la o înălțime de 50 m, cu o viteză de 5 metri pe secundă, întregul traseu fiind parcurs în șapte minute. oricum, cu siguranta veti avea un loc miunat unde sa realizati cateva fotografii de asamblu a statiunii Mamaia, asta daca nu o sa aveti prea multe emotii din cauza inaltimii. :)


Spre finalul plimbarii cu telegondola "aeriana" din Mamaia, am facut cateva fotografii si cu Aqua Magic( fotografiile sunt realizate in extrasezon, in septembrie, deci nu era deschis Aqua Macic ca sa pot va prezint si poze de la nivelul solului, dar ca idee arhitecturala cred ca sunt suficiente si acestea realizate din Telegondola). Aqua Magic este cel mai modern parc acvatic de pe litoralul Mării Negre, ce se întinde pe o suprafață de 27200 mp (2,7 hectare) și include tobogane, piscine pentru adulți și copii, căderi de apă, bazine, restaurante, baruri, fast-food-uri și magazine de suveniruri.

Aqua Magic, MamaiaSi calatoria deasupra statiunii Mamaia continua, va las sa descoperiti dvs. restul peisajelor pe care le veti vedea cand veti calatori cu Telegondola. ...Copyright 2011 Filme OnLie - 2011