Ion Paladi - Dorul Basarabiei ( videoclipul )


Astazi am descoperit un videoclip de muzica populara realizat cu adevarat foarte bine si pentru aceasta interpretul, producatorii, regizorul si toti cei care au participat la realizarea acestui videoclip au toata stima noastra.

Speram sa mai fie realizate astfel de videoclipuri care au la baza un mic scenariu si nu din acelea care doar prezinta un interpret filmat in cateva cadre pe un decor oarecare.

Interpretul de muzică populară, Ion Paladi a lansat videoclipul piesei „Dorul Basarabiei”, pe care o cântă împreună cu orchestra Lăutari.

Videoclipul povesteste o parte din viata unei fete şi a unui băiat care s-au îndrăgostit de când erau mici. Pe atunci fata i-a dăruit băiatului fundiţa cu tricolor, iar băiatul i-a dăruit o floare.Destinul însă i-a despărţit pe cei doi, atunci când Basarabia s-a rupt din România, iar cei doi, care probabil locuiau in sate invecinate, au fost si ei despartiti.

Podul de la Ungheni, vechi de 135 de ani, pare singura sansa sa ii aduca impreuna, dar este in acelasi timp si elementul care ii tine departe.

Ulterior, fata cu rodul dragostei celor doi in pantec, este deportata in Siberia.

Continuarea povestii de dragoste va invit sa o aflati vizionand acest videoclip dramatic si minunat pe care l-am gasit pe Youtube.

Copyright 2011 Filme OnLie - 2011